Дизайнер Филип Плейн се оказа голям фен на един

...
  Дизайнер Филип Плейн се оказа голям фен на един
Коментари Харесай

Венелин Кондаков взе акъла на Филип Плейн! Вече е любимият му фризьор

 

Дизайнер Филип Плейн се оказа огромен почитател на един от най-популярните VIP фризьори у нас, а точно Венелин Кондаков. Българинът не за пръв път се оказва в имението на Плейн по покана на скандалния немец. 

От услугите на нашенеца се е възползвала новата обичана на Плейн. По последните фотоси на обилната хубавица си проличава, че е почитател на екстеншъните и русия цвят.

Майката на дизайнерa също не пропуснала своя късмет да седне в стола на VIP фризьора за следващ път. Тя също била почитателка на българина от известно време. В профила на салона си той разгласява фотография на крайния резултат и пост, който гласи: За мен е същинско наслаждение да върша косата на тази жена. За следващ път се забавлявахме доста! Thank you! 

От стори на самия Плейн, оповестено в 1:07 през нощта, излиза наяве, че с Венелин не ги събира единствено професионален ангажимент, а и другарство. Двамата се отдават дружно на релакс и сериал в късните часове. 

Венелин Кондаков беше първият наставник мъж в най-нашумялото уеб риалити с MEGZ, където съумя да трансформира една от участничките от " грозното пате " на шоуто в яка мацка. 

Фризьорът има дълъг лист с родни хубавици, за чиято визия се грижи и измежду тях са Николета Лозанова, Биляна Лазарова, Тита, Десита, Диона и още куп модели. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР